Romeo och Julia med Orlando Bloom

I morgon har Romeo och Julia premiär på Broadway med Orlando Bloom i huvudrollen som Romeo. Denna tragiska historia är en av Shake Spears mest kända verk och visst har man tyckt synd om det unga kärleksparet både en och två gånger. Det häftiga är att historien är skriver på 1500-talet och fortfarande i vår tid har ett viktigt budskap. Om du inte sett den tycker vi att du ska passa på om du ändå är i New York och glöm inte att ta med dig ett hänglås.


Spara upp till 40% på dina A Doll’s House biljetter

Ta chansen att se en blivande klassiker till ett mycket bra pris. Boka dina biljetter till A Doll’s House innan fredagen den 23:e augusti så får du upp till 40% rabatt på dina biljetter till föreställningar mellan 21:a augusti tom 14:e september 2013. Kritikernas rollfavorit Norska Nora Helmer kanske kan bli din favorit också.


Tom Hanks i Lucky Guy

Få personer är så “likable” som Tom Hanks och få personer kan skryta med att de vunnit två Oscars. I mars har han även gjort debut på Broadway som journalisten, krönikören och Pulitzerpris vinnaren Mike McAlary i Lucky Guy.


Zach Braff (JD i Scrubs) kommer till West End

När Zach Braff inte spelar JD i Scrubs har han debuterat som pjäsförfattare och fått lysande recensioner för enaktaren All New People, som har spelat för fullpackade hus på off-Broadway-teatern Second Stage Theatre. I februari kommer All New People till West end efter ett kort gästspel i Manchester och Glasgow.