Singin’ in the Rain öppnar i London 2012

Singin’ in the Rain öppnar i februari 2012 på West End Palace Theatre, med Adam Cooper och Scarlett Strallen i huvudrollerna.

Singin' in the Rain i London

Singin’ in the Rain är en av de klassiska musikalerna från de gyllene åren av musikaliska filmer, en av dem som nästan alla kan sjunga (och vissla) signaturmelodin till. Om inte, här är en påminnelse av den klassiska scenen med Gene Kellys kända paraplydans.

[youtube]D1ZYhVpdXbQ[/youtube]

– Does London need more rain?
– But of course!

Singin’ in the Rain är satt i en tid av förändring i Hollywood-film världen. Vi följer den tysta filmstjärna Dan Lockwood som har allt han kan önska inklusive berömmelse, smicker och även en offentlig romans med sin medspelare Lina Lamont. Men hans enkla liv störs av rykten om en ny typ av film som kan förändra allt, en slags film där skådespelarna faktiskt pratar … och även sjunger … och dansar ….!

Singin’ in the Rain är berättelsen om den allra första Hollywoodmusikalen, i en tid då vita duken fann sin röst och aldrig såg tillbaka. Det är en musikal innehållande all gnista och spektakel av en guldålder, den har en underbar musik med välkända klassiker som Make ’em Laugh, Good Morning, Moses Supposes och naturligtvis signaturmelodin, Singin’ in the Rain!

Köp dina biljetter till Singin’ in the Rain i London, från LondonMusikaler.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *