From Here To Eternity – Spara 35%

Musikalen From Here to Eternity handlar om kärlek och åtrå på Pearl Harbor under andra världskriget och det är många riktigt duktiga musikalartister med i denna musikal. Tom i morgon lördag kan du köpa de bästa biljetterna med 35% rabatt på Londonmusikaler. Ta en resa i historien, njut av de vackra frisyrerna på damerna, de röda naglarna och de välmålade läpparna medan du lämnar höstrusket utanför teatern.


Erbjudande Madam Tussauds Oktober

Om du ska till London under oktober månad bör du passa på att besöka Madam Tussaud. Boka innan 30:e oktober och besök Madam Tussaud innan 31:a oktober så köper du vuxenbiljetter till barnpris vilket betyder att du endast betalar 242kr. Nu finns inte bara de välgjorda vaxdockorna på plats utan du kan få en unik 4-D upplevelse och besöka den läskiga och roliga Chamber Live.


Billy Elliot – 40% rabatt på biljetterna

Funderar du på att se en musikal som gått under lång tid i London och som fått fina recensioner kanske du ska se den gripande och varma musikalen Billy Elliot som bygger på filmen med samma namn. Du får uppleva fantastisk musik av Sir Elton John, finfin dans och bra skådespeleri. Just nu erbjuder vi 40% rabatt på biljetterna tom 29:e november 2013.


Woman in Black – Extra bra pris!

Läskiga och underhållande Woman in Black har spelats i snart mer än 25 år i Londons West End. Nu har du chansen att se denna klassiker till ett mycket bra pris. Historien handlar om en ung man som ska hjälpa till vid en bortgång och upplever sig att se spöken. Ingen vill prata om det kvinnliga spöket och Arthur som den unge mannen heter bestämmer sig för att ta reda på sanningen vilket han senare kom att ångra.