Premer League-försäljningen är igång!

Premier League 2012/2013 närmar sig och som vanligt är frågorna många. Det handlar om transfers, vinnare och skandaler – helt klart ingenting man vill missa som fotbollsintresserad. Ticmate säljer biljetter till samtliga Londonlags matcher och även om det var Manchesterlag som slogs om guldet förra säsongen så har londonlagen ett numerärt övertag och dessutom tre lag som är med och slåss om guldet.

En kanske helt avgörande match mellan Chelsea och Manchester United i höst är det få som skulle säga nej till! Eller för den delen att se när förre Chelsea-tränaren Andrés Villas-Boas återvänder till Stamford bridge nu med sitt Tottenham. Eller varför inte se ett av ligans mest laddade möten då Arsenal och Tottenham drabbar samman? Fantastisk stämning och fantastisk fotboll!

Om man vill komma till London och uppleva kvalitetsfotboll fast lite mer traditionellt engelskt så är det västerut och till Fulham man ska söka sig. Hemmaarenan Craven Cottage tar bara in 25.700, som många andra engelska arenor ute i landet, det leder till bättre stämning på läktarna och känslan ökar när man är så nära spelet! Samma ”Championship-känsla” får man även när nysatsande Queens Park Rangers spelar. Årets uppställning blir spännande med Zamora, Barton och Wright-Philips. QPR kan gå långt och är riktigt hemmastarka.

Några måstematcher är:

Alla säsongens matcher ligger nu uppe på Londonfotboll.se och ännu så länge finns det biljetter till samtliga möten.

// Love Lindqvist – @love_lin 
Foto: Lens Envy via Flickr CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *