Musikaler i New York under Halloween

Kanske befinner du dig i New York under Halloween. För att komma i stämning skulle vi gärna vilja tipsa dig om två musikaler du kan se för att komma i ordentlig stämning inför Halloweenfirandet på plats. Vi andra får läsa på lite om varför det hela firas och varför det skapas en massa pumpalyktor varje år vid detta firande.


Romeo och Julia med Orlando Bloom

I morgon har Romeo och Julia premiär på Broadway med Orlando Bloom i huvudrollen som Romeo. Denna tragiska historia är en av Shake Spears mest kända verk och visst har man tyckt synd om det unga kärleksparet både en och två gånger. Det häftiga är att historien är skriver på 1500-talet och fortfarande i vår tid har ett viktigt budskap. Om du inte sett den tycker vi att du ska passa på om du ändå är i New York och glöm inte att ta med dig ett hänglås.


Peter Jöback lämnar Broadway

Peter Jöback kastade Phantomens mask i helgen på Broadway medan de Svenska flaggorna viftades intensivt. Nu är det dags för familjeliv och shower på hemmaplan så som I Love Musicals och Sweeney Todd på Stadsteatern. Nu har du chansen att se honom på hemmaplan innan det är dags för nya äventyr. Vi på Ticmate tror inte att Jöback gjort rollen som ”Phantom” för sista gången…


ABBA museum

Inte nog med att du kan njuta av ABBAs musik i den mycket uppskattade musikalen Mamma Mia som just nu spelar för utsålda hus i London och New York. Nu kan du även känna på hur det är att vara en medlem i ABBA genom att besöka det nyöppnade museumet i Stockholm. Det är verkligen ett måste för dig som gillar allt som har med ABBA att göra och det är på vår ”måste göra i sommar” lista.


Grattis Peter Jöback!

Peter och Oscar Jöback har blivit föräldrar till en liten dotter. Inte nog med att Peter spelar rollen som Fantomen, sjunger på prinsessbröllop och axlar rollen som första Svensk att sjunga på Tony Awards. Nu väntar även den största rollen av alla och vi på Ticmate vill skicka de varmaste lyckönskningar!