På söndag är det fars dag!

På söndag är det fars dag. Vi har firat det i Sverige sedan trettiotalet men det är även det en tradition som kommer ifrån USA. Vi på Londonmusikaler har försökt sätta ihop ett förslag på passande musikaler för pappa och med ett presentkort hos oss väljer du själv beloppet och pappa väljer musikalen. Kanske kan detta ge er båda lite inspiration och tidsbesparing.

The Merchants Of Bollywood

Äntligen kommer den färgstarka och energigivande musikalen The Merchants of Bollywood tillbaka till London. Mer än 2 miljoner människor har redan sett musikalen och lovordat den. Denna komiska musikal bjuder på färg, energi, dans, musik och så klart lite Bollywoodhistoria. Du som redan sett alla klassiker och vill se något annat, eller kanske söker ett alternativ. Detta är musikalen för dig och försök inte sitta still på stolen inne på Peacock Theatre för då ser du ingenting. Detta är musikalen som kommer få taket att dansa.

Phantom of the Opera i London 15% rabatt

I dag tom lördag erbjuder vi mer än 15% rabatt på de bästa biljetterna till Fantomen på Operan i London. Rollen har tidigare spelats av Peter Jöback och spelas nu av Marcus Lovett som också gör det väldigt bra. Även om Peter är svår att slå.

From Here To Eternity – Spara 35%

Musikalen From Here to Eternity handlar om kärlek och åtrå på Pearl Harbor under andra världskriget och det är många riktigt duktiga musikalartister med i denna musikal. Tom i morgon lördag kan du köpa de bästa biljetterna med 35% rabatt på Londonmusikaler. Ta en resa i historien, njut av de vackra frisyrerna på damerna, de röda naglarna och de välmålade läpparna medan du lämnar höstrusket utanför teatern.

Strangers On A Train – 35% rabatt

Strangers on a Train går nu som musikal i London och vi är glada att kunna säga att du nu kan köpa biljetter tom söndag med 35% rabatt. Guy som historien handlar om möter en främling på ett tåg och inleder ett samtal med honom som till en början är helt oskyldig. Under resans gång förvandlas dock Guys liv till en mardröm och han har två val; att döda eller att anklagas för mord…Ta med någon du kan hålla i handen och låt dig liksom Hitchcock inspireras.

Erbjudande Madam Tussauds Oktober

Om du ska till London under oktober månad bör du passa på att besöka Madam Tussaud. Boka innan 30:e oktober och besök Madam Tussaud innan 31:a oktober så köper du vuxenbiljetter till barnpris vilket betyder att du endast betalar 242kr. Nu finns inte bara de välgjorda vaxdockorna på plats utan du kan få en unik 4-D upplevelse och besöka den läskiga och roliga Chamber Live.

Billy Elliot – 40% rabatt på biljetterna

Funderar du på att se en musikal som gått under lång tid i London och som fått fina recensioner kanske du ska se den gripande och varma musikalen Billy Elliot som bygger på filmen med samma namn. Du får uppleva fantastisk musik av Sir Elton John, finfin dans och bra skådespeleri. Just nu erbjuder vi 40% rabatt på biljetterna tom 29:e november 2013.

The Book of the Mormon

Prins Harry har inte bara bra smak när det kommer till vackra kvinnor utan också när det kommer till att välja musikaler. I går besökte han Prince Whales Theatre och såg den mycket omtalade och hyllade musikalen The Book of The Mormons. Så klart uppmärksammades detta hårt i den Engelska pressen och vi på Londonmusikaler tycker att det är roligt att The Book of The Mormons fortsätter att vara omskrivet och fortsätter att rekommendera denna roliga och genomtänkta musikal.