London Dungeon – spara 25%

dungeons_london_barbershop_landscape_kv_cmyk_lr

Till och med 31 januari 2015 sparar du 25% på entrébiljetter för vuxna, vuxna betalar samma pris som barn – så boka nu! The London Dungeon är en av de populäraste turistattraktionerna och ett absolut måste när du är i London.

Skräckkammaren The London Dungeon är en banbrytande kombination av museum, utställningar, levande skådespelare, specialeffekter, föreställningar och åkattraktioner. Det är en unik och spännande (och skrämmande!) upplevelse där du får se, höra, röra, lukta och känna Londons skrämmande förflutna. Det är både riktigt roligt och ibland lite skrämmande.

Här är varför du bör besöka London Dungeon:

  • 360 graders utställningar med fängslande berättelser

  • 18 interaktiva shower och utställningar, 20 skådespelare, 1000 år av historia

  • Toppmoderna teman och specialeffekter

  • Två fantastiska underjordiska åkattraktioner

  • … samt 25% RABATT på inträdesbiljetter för vuxna

Ett besök på London Dungeon blir en ca 90 minuters resa genom 1000 år av Londons historia. Du och dina kamrater vandrar igenom London Dungeons olika kammare, från utställning till utställning, vägledda av de professionella aktörerna.

Utställningarna och föreställningarna är baserade på verkliga händelser och legender ur Londons historia (minus de tråkiga bitarna). Var beredd på att komma nära inpå illavarslande karaktärer som Jack the Ripper och ökända Barberaren på Fleet Street, Sweeney Todd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *