Jöback lämnar London

I lördags var det la grand finale på Her Majestys Theatre för Peter Jöback som Fantomen på Operan. Det är ett av de mest prestigefulla jobben i musikalvärlden och Peter har lyckats fantastiskt bra i rollen trots sina unga år och ljuva ansikte. Som ni förstår så är det ingen enkel uppgift att ta sig an rollen som fantomen även fast man har en mask att gömma sig bakom. Jöback har fått mycket fin kritik i pressen för sin insats och att musikalen dessutom firar 25 år i London gör titelrollen ännu mer ärofull.

Många Svenskar har velat se Peter på plats vilket tydligt märkts på biljettförsäljningen som slagit alla rekord. Ticmate hann inte mer än få nya biljetter innan de såldes slut och det är med stor stolthet vi kan berätta att vi jobbat hårt på att få fram ytterligare biljetter vilket vi också lyckats med.

Efter ett halvår är det nu dags för Peter att lämna London men det blir mer musikal för honom  i höst då han gör en konsertturné, I love musicals, med Stockholm sinfonietta.
Vi på Ticmate tackar Peter Jöback för ett fantastiskt bidrag till Fantomens musikalhistoria och önskar honom ett stort lycka till med höstturnén!
Vem vet, kanske får vi se Peter Jöback i rollen som Fantomen igen. Vi håller en tumme!

Känner du dig sugen på en weekendsresa till London i höst kan vi varmt rekommendera Fantomen på Operan även om vår kelgris nu befinner sig på hemmaplan. Det är som sagt musikalernas musikal och det är en speciell känsla när ljuskronan faller ner från taket och minnena kommer att ge dig gåshud lång tid efter att du sett musikalen.
Utbudet av musikaler är stort just nu så förutom alla klassiker kan du exempelvis drömma dig tillbaka till 60-talet med Beatles eller gunga höfterna till Tina Turners gamla hits.
Är du sugen på att se en svensk i action på musikalscenen kan du se Andreas Gyllander som Sky i Mamma Mia. En kille som vi tror att det i framtiden kommer att talas mycket mer om.

För dig som är musikalsugen finns det helt klart massor som bara väntar på att få bli upplevt i London och biljetterna hittar du på Londonmusikaler.se

/Ann-Chatrine Hellstrand

En reaktion på “Jöback lämnar London

  1. Pingback: Peter Jöback gör debut på Broadway | Ticmate-bloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *