Hitta de bästa evenemangen enligt ditt stjärntecken!

Ditt stjärntecken säger en hel del om din personlighet. Ett lejon tenderar att vara passionerad, dynamisk och temperamentsfull, en jungfru är ofta perfektionist och gillar att ha snyggt och prydligt omkring sig, En tvilling älskar kommunikation och relationer till andra människor.

stjärntecken

Det kommer förmodligen inte som någon överraskning att ditt stjärntecken även säger en hel del om vilken typ av underhållning och evenemang som passar dig när du åker på semester.

Boka biljetter till sightseeingturen, sevärdheten eller musikalen som passar ditt stjärntecken och få 5% rabatt i kassan. Uppge rabattkod: gNKxM4ia

Vi har här listat våra bästa förslag på upplevelser till Dig, enligt ditt stjärntecken.

Väduren – 21 mars – 19 april  Väduren är varm, djärv och driftig till sin natur. Väduren är ett riktigt eldtecken och skulle njuta av föreställningen Cirque du Soleil på Broadway, fylld med passion, energi och ambition.

Oxen – 20 april – 20 maj Oxen älskar allt som är vackert och skulle uppskatta Museum of Modern Art (MoMA) i New York eller Van Gogh-museet i Amsterdam.

Tvillingarna – 21 maj – 21 juni För en utåtriktad personlighet som Tvillingen, rekommenderar vi en sightseeing eller matutflykt i gemenskap, såsom en Pizza-tur i Rom eller en VIP middag i TV-tornet i Berlin.

Kräftan – 22 juni – 22 juli Kräftan tenderar att vara både sentimental och omsorgsfull, och kommer således att njuta av en hjärtevärmande musikal som Wicked eller Phantom of the Opera. Musikalerna spelas både på Broadway och i West End!

Lejonet – 23 juli – 22 augusti En säker vinnare för en Lejonet är naturligtvis den världsberömda musikalen The Lion King. Lejonkungen är passionerad, plikttrogen och dramatisk, precis som ett Lejon.

Jungfrun – 23 augusti – 22 september För en Jungfru med en tydlig konservativ sida rekommenderar vi Moulin Rouge eller Crazy Horse för att släppa loss lite och slå klackarna i taket. Ta inte livet för allvarligt! 😉

Vågen – 23 september – 22 oktober Vågen är förknippad med balans och harmoni, så vad skulle vara mer perfekt än att njuta av perfekta harmonier på Slottet Schönbrunn?

Skorpionen – 23 oktober – 21 november Den mörka och intensiva Skorpionen, som älskar spänning, kommer sannolikt att njuta av en spännande tur i Jack the Ripper’s fotspår eller de gripande berättelserna djupt nere i London Dungeon.

Skytten – 22 november – 21 december För Skytten, som älskar precision och är mycket målinriktad, skulle vi starkt rekommendera en resa till skjutbanan i Las Vegas.

Stenbocken – 22 december – 19 januari Det jordnära stjärntecknet Stenbocken är en av de mest ansvarsfulla, när det kommer till ekonomi. Paketerbjudanden med fina rabatter, som Berlin Welcome Card eller London Kombo Guld, är således ett bra alternativ för en Stenbock.

Vattumannen – 20 januari – 18 februari Vattumannen anses vara intuitiv, uppfinningsrik och äventyrlig. De längtar spänning och frihet. För personer som är födda i detta tecken, rekommenderar vi en tur upp i Freedom Tower i New York eller en dagstur till Niagarafallen, för den ultimata känslan av spänning och förundran.

Fiskarna – 19 februari – 20 mars Ett besök i det populära akvariet, i antingen London eller Barcelona, är ett självklart och vattentätt val för en Fisk.

 

APRIL APRIL!!! 🙂

Rabattkoden är inte ett skämt! 😉 Använd koden gNKxM4ia vid kassan och få 5% rabatt på ditt köp! Välkommen till Ticmates värld av upplevelser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *