Se FC Barcelona på höstlovet

FC Barcelona

Upplev en match med FC Barcelona mot Granada under höstlovet och se Messi, Suarz och Neymar spela den 29 oktober på Camp Nou i Barcelona. Skaffa de eftertraktade biljetterna här! Vi garanterar att du alltid får platser tillsammans, så att du […]


Spelschemat 2016/2017 officiellt!

Nu är spelschemat för fotbollssäsongen 2016/2016 officiellt! Inom kort kan du boka matchbiljetter till ditt favoritlag i Premier League.


Old Trafford – Mer än ”bara” fotboll

Pete Boyle eldar på Trafford reds innan match på anrika puben Bishops Blaze

Ett besök på Old Trafford är så mycket mer än att bara att titta på världsklassfotboll på en av världens mäktigaste arenor, “The Theatre of Dreams”, det finns några andra måsten. Missa för guds skull inte uppvärmningen på puben the Bishops Blaze, och ät ingenting annat än de maträtt som har blivit ett engelskt signum men som uppfanns utanför Old Trafford.


Är Toni Kroos en Galactico?

Toni Kroos

Han har vunnit Bundesliga och Deutcher Pokal. Han har vunnit Champions League och VM. Han assisterade till Mats Hummels segermål mot Frankrike i kvartsfinalen och han gjorde två själv och var matchens lirare i 7 – 1 vinsten mot Brasilien i semifinalen. Om Real Madrid var intresserade före VM så har de säkert redan tryckt upp en tröja nu. Då kommer ändå frågan, är Toni Kroos en Galactico?


Microsoft Santiago Bernabeu?

Det ryktas att Microsoft finns med bland spekulanterna till att bli huvudsponsor till Real Madrids klassiska hemmaarena Santiago Bernabeu. Och även om det är ett samarbete som till förstone känns avlägset, så ligger det närmare till hands än man kan tro.


Neymar – Barcas nya målmaskin

För tre år sedan hörde man talas om en “offensiv” supertalang som hade ett brasiliansk pass men såg lite ut som en östasiat. Hans namn var Neymar och spelade i ett lag som hette Santos i den brasilianska ligan och han utvecklades bra på spelet FIFA. Men med buller och brak så blev han den mest beryktade spelaren varje övergångsfönster och för den femtioelfe gången så sades att vi hade en ny Pélé, utan att någon hade sett något av spelaren som snurrade upp backarna i Brasilien. Nu kommer han till Barca!