Är Toni Kroos en Galactico?

Han har vunnit Bundesliga och Deutcher Pokal. Han har vunnit Champions League och VM. Han assisterade till Mats Hummels segermål mot Frankrike i kvartsfinalen och han gjorde två själv och var matchens lirare i 7 – 1 vinsten mot Brasilien i semifinalen. Om Real Madrid var intresserade före VM så har de säkert redan tryckt upp en tröja nu. Då kommer ändå frågan, är Toni Kroos en Galactico?

Microsoft Santiago Bernabeu?

Det ryktas att Microsoft finns med bland spekulanterna till att bli huvudsponsor till Real Madrids klassiska hemmaarena Santiago Bernabeu. Och även om det är ett samarbete som till förstone känns avlägset, så ligger det närmare till hands än man kan tro.

Nu ligger Barcas matchprogram för 2013-2014 uppe!

Nu kan du äntligen börja planera höstens och vinterns Barcelona-resor. Matchprogrammet för Barcelona FC 2013-14 ligger nu ute på barcelonafotboll.se och du kan redan nu köpa biljetter till alla Barcas matcher under säsongen. Säsongen tjuvstartar 2 augusti med Gamper Cup-matchen mot […]

Neymar – Barcas nya målmaskin

För tre år sedan hörde man talas om en “offensiv” supertalang som hade ett brasiliansk pass men såg lite ut som en östasiat. Hans namn var Neymar och spelade i ett lag som hette Santos i den brasilianska ligan och han utvecklades bra på spelet FIFA. Men med buller och brak så blev han den mest beryktade spelaren varje övergångsfönster och för den femtioelfe gången så sades att vi hade en ny Pélé, utan att någon hade sett något av spelaren som snurrade upp backarna i Brasilien. Nu kommer han till Barca!

Zlatan till Juventus?

Det går inte en dag utan att det spekuleras om heta övergångar. Och det går inte en säsong utan att det spekuleras om Zlatan Ibrahimovic. Och nu har det börjat på nytt. Hetaste tipset just nu är Juventus.

Arsenals omöjliga uppgift

Ikväll står Arsenal inför säsongens omöjligaste uppgift i Europeisk toppfotboll. De måste vinna över Bayern München. De måste göra det i deras hemmaborg. De måste göra minst tre mål och vinna med minst två måls marginal.
Chelsea gjorde det ju förra året och var en bragd. Nu krävs det ett mirakel för att Arsenal ska vinna.