Exklusivt erbjudande: Spara upp till 35% på Madame Tussauds

madame-tussauds-offer

Vi har goda nyheter för dig!

Just nu och fram till slutet av 2015 kan du spara upp till 35% på biljetter till populära Madame Tussauds vaxkabinett i London! Priset vid dörren är £33, och vi är de enda med denna fantastiska erbjudande!

På Madame Tussauds museum kan du möta den brittiska kungafamiljen, inklusive drottning Elizabeth, prins William och hertiginnan Kate, umgås med Beckhams, testa dina sportfärdigheter mot några av dina favoriter bland idrottsmän och idrottskvinnor, eller varför inte rekrytera en superhjälte?

Dina biljetter inkluderar även entré till Chamber of Horrors, Madame Tussauds egen skräckkammare, där du kan besöka utställningen SCREAM! Här hittar du ett högsäkerhetsfängelse som har tagits över av sina fångar… Ute och på fri fot, vill gångarna inget mindre än att ge dig mardrömmar.

Häng (bokstavligen) med Spiderman och alla andra superhjältar på Marvel Super Heroes 4D-utställningen och om du bokar biljetter som inkluderar Star Wars, får du även chansen att uppleva den nya Star Wars utställningen med verklighetstrogna vaxfigurer av favorithjältar och skurkar i autentiska walk-in sets inspirerade av nyckelscener från filmerna.

Ett besök på i Madame Tussauds förtrollande värld är ett måste när du besöker London. Oändligt med skoj och det finns något för alla åldrar.

Skaffa dina biljetter på LondonBiljett.se och spara upp till 35%!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *