Biljetter till kvartsfinalerna i Champions League

Vi har glädjen att meddela att vi nu säljer biljetter till fyra av kvartsfinalerna i Champions League. Tre av datumen är spikade, det enda som fortfarande är svävande är returmötet mellan Barca och Milan där vi hoppas att matchen kommer spelas på tisdagen den 3:e hellre än onsdagen den 4:e så att de riktiga fotbollsfansen får möjligheten att åka till två riktigt bra fotbollsmatcher efter varandra.

AC Milan vs. FC Barcelona 28:e mars 2012

Först ut är matchen mellan AC Milan och FC Barcelona på San Siro Meazza den 28 mars. Det blir ett extra spännande möte sett med svenska Zlatan-ögon. Biljetterna kostar från 1815 kronor. Köp dina biljetter här!

FC Barcelona vs. AC MILAN 3:e eller 4:e april 2012

Inte ens en vecka senare är det dags för FC Barcelona att arrangera returmötet mot AC Milan. Datumet är alltså inte bestämt ännu, men vi hoppas intensivt att den kommer spelas tisdagen den 3:e april så att de verkliga fotbollsfansen har en chans att se två spanska CL-kvartsfinaler dagarna efter varandra. Biljetterna till Barca-Milan kostar från 2453 kronor. Köp dem här!

Real Madrid vs. Apoel 4:e april 2012

Den 4:e april är det också dags för Real Madrid att ta emot Apoel på Santiago Bernabeu. Biljetterna till den här Champions League-kvartsfinalen kostar från 1227 kronor. Köp dem här!

Chelsea vs. Benfica the 4:e april 2012

Samma dag är det dags för Samford Bridge att invaderas av portugiser, när Chelsea tar emot Benfica. Biljetterna till matchen kostar från 4348 kronor och inkluderar en middag på Stamford Bridge före matchen. Köp dina biljetter här!

Vi på Ticmate jobbar nu stenhårt på att lägga vantarna på så många biljetter vi bara kan till semifinalerna i Champions League också. Det finns ju stora chanser att åtminstone tre av de fyra arenorna ovan kommer att stå värd för de mötena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *