Biljetter till F1 i Barcelona 2014

Är du laddad inför Formel 1-cirkusen på Circuit de Catalunya utanför Barcelona i maj 2014? Biljettförsäljningen är i full gång hos Formel1Biljett.se och hos oss kan du boka biljetter till hela helgen eller endast Grandprix söndagen den 11 maj – välkommen med din bokning!


Neymar – Barcas nya målmaskin

För tre år sedan hörde man talas om en “offensiv” supertalang som hade ett brasiliansk pass men såg lite ut som en östasiat. Hans namn var Neymar och spelade i ett lag som hette Santos i den brasilianska ligan och han utvecklades bra på spelet FIFA. Men med buller och brak så blev han den mest beryktade spelaren varje övergångsfönster och för den femtioelfe gången så sades att vi hade en ny Pélé, utan att någon hade sett något av spelaren som snurrade upp backarna i Brasilien. Nu kommer han till Barca!


Supersöndag del 3 – Spanien

El Classico är inte vad det var för några år sedan. Då var det två matcher som avgjorde hela ligan, nu är det sådär 7 – 8 matcher som avgör ligan, cupen, supercupen och Champions League. Lagen växer parallellt med varandra och det betyder att de möts allt mer ofta. Men varje match blir då mer oförutsägbar, det lär sig hur man spelar mot varandra och mötet har utvecklats till ett riktigt derby i klass med Millwall – West Ham på sista tiden, inte bara supportrarna hatar varandra, utan även spelarna.


Barcelona – Real Sociedad

Den 19:e Augusti öppnar Barcelona säsongen 2012-14 hemma på Camp Nou. En dag som många Barcelona-bor ser fram emot. I en stad med ett enormt kulturarv så är det ändå fotbollslaget som är stadens stolthet och så fort spelschemat är färdigställt så kryssar Barcelona-borna in premiärdagen i kalendern. Dagen efter är det dags för den årliga Gamper Trophy-matchen mot Sampdoria.


Vem tar guldet i Spanien?

För några veckor sedan såg det ut att vara över. Real Madrid ledde med 10 poäng över Barcelona och det skulle behöva ske mirakel om Barca skulle komma ikapp. Men i nuläget, med sex matcher kvar att spela så skiljer det bara fyra poäng lagen emellan, och ett av möterna är El Clasico. Den 21 April gästar Mourinho och hans manskap Camp Nou, vinner de så är det avgjort, vid förlust så är det helt öppet.


Barcelona – Milan 3 april 2012

Den på förhand den mest spännande kvartsfinalserien har kommit halvvägs. De regerande mästarna, som har vunnit Champions League tre gånger på 2000-talet, FC Barcelona, är som vanligt favoriter. Men om det är något lag som skulle kunna utmana så är det Milan, ett av de mest Champions League-rutinerade lagen i Europa.